Klasszikus olasz desszertek

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Az olasz konyhát szinte mindenki szereti, azonban általában a pasta és a pizza szavak jutnak eszünkbe. Pedig a desszertek terén az olasz kulinária lenyomata legalább ilyen erős. Az olasz édességek magukban hordozzák a mediterrán világ könnyed és bohém mivoltát, és minden falatjukkal segítenek felidézni a dolce vita hangulatát. A kurzuson különleges desszertválogatást készítünk el, benne hideg, félhideg és sült finomságok, a legklasszabb alapanyagok - többek között kávé, mandula, amaretto és ricotta - felhasználásával.

MENÜ

  • Panna cotta, salsa di fragole / Vaníliás tejszínpuding, eperkrém
  • Classic tiramisu / Tiramisu
  • Zuccotto / Jégkrémmel töltött piskóta, amaretto likőrrel Firenzéből
  • Cannoli / Ricottával töltött ropogós tésztarolád Szicíliából

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…