Klasszikus olasz desszertek
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Az olasz konyhát szinte mindenki szereti, azonban általában a pasta és a pizza szavak jutnak eszünkbe. Pedig a desszertek terén az olasz kulinária lenyomata legalább ilyen erős. Az olasz édességek magukban hordozzák a mediterrán világ könnyed és bohém mivoltát, és minden falatjukkal segítenek felidézni a dolce vita hangulatát. A kurzuson különleges desszertválogatást készítünk el, benne hideg, félhideg és sült finomságok, a legklasszabb alapanyagok - többek között kávé, mandula, amaretto és ricotta - felhasználásával.
MENÜ
- Panna cotta, salsa di fragole / Vaníliás tejszínpuding, eperkrém
- Classic tiramisu / Tiramisu
- Zuccotto / Jégkrémmel töltött piskóta, amaretto likőrrel Firenzéből
- Cannoli / Ricottával töltött ropogós tésztarolád Szicíliából
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…