Klasszikus olasz desszertek
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 8 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Az olasz konyhát szinte mindenki szereti, azonban általában a pasta és a pizza szavak jutnak eszünkbe. Pedig a desszertek terén az olasz kulinária lenyomata legalább ilyen erős.  Az olasz édességek magukban hordozzák a mediterrán világ könnyed és bohém mivoltát, és minden falatjukkal segítenek felidézni a dolce vita hangulatát. A kurzuson különleges desszertválogatást készítünk el, benne hideg, félhideg és sült finomságok, a legklasszabb alapanyagok - többek között kávé, mandula, amaretto és ricotta - felhasználásával.
                                                            
                    MENÜ
- Panna cotta, salsa di fragole / Vaníliás tejszínpuding, eperkrém
- Classic tiramisu / Tiramisu
- Zuccotto / Kupola alakú, fagyasztott torta, amaretto likőrrel Firenzéből
- Cannoli / Ricottával töltött ropogós tésztarolád Szicíliából
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 24. - hétfő
                                                
                                                18:00 - 21:00
                                                
                                                                                                                                                                        Bécsi út
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            Megtelt
                                                                                            HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
                    Chefparade Desszertműhely
                
                
                    Ebből a kurzusból 2 recept is szerepel a "Chefparade Desszertműhely" c. könyvünkben.
                
            
            Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…
        
    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        