Klasszikus toszkán desszertek
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Toszkána nemcsak a csodálatos tájakról, a kultúráról, a reneszánsz művészetekről vagy a borokról híres, hanem konyhájáról is. Ebbe a desszertek is beletartoznak, olyannyira, hogy egy külön órán mutatjuk be őket. A toszkán édességek mennyeiek, és gyönyörűen tálalják azokat. Ezen a kurzuson négy főszereplő is lesz, mindegyik különleges a maga olasz és toszkán karakterével: egy ropogós kekszféle, egy fűszeres-mandulás keksztorta, egy piskótás pohárkrém és itt lesz velünk az örök klasszikus is: a „nagyi tortája”.
MENÜ
- Torta della nonna / Fenyőmagos vaníliakrémes torta
- Cantucci biscotti / Cantucci keksz
- Ricciarelli / Siennai mandulás keksz
- Zuppa inglese / Babapiskóta, cseresznyelikőr, vaníliakrém, csokoládé
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…