Klasszikus toszkán desszertek
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 8 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Toszkána nemcsak a csodálatos tájakról, a kultúráról, a reneszánsz művészetekről vagy a borokról híres, hanem konyhájáról is. Ebbe a desszertek is beletartoznak, olyannyira, hogy egy külön órán mutatjuk be őket. A toszkán édességek mennyeiek, és gyönyörűen tálalják azokat. Ezen a kurzuson négy főszereplő is lesz, mindegyik különleges a maga olasz és toszkán karakterével: egy ropogós kekszféle, egy fűszeres-mandulás keksztorta, egy piskótás pohárkrém és itt lesz velünk az örök klasszikus is: a „nagyi tortája”.
                                                            
                    MENÜ
- Torta della nonna / Fenyőmagos vaníliakrémes torta
- Cantucci biscotti / Cantucci keksz
- Ricciarelli / Siennai mandulás keksz
- Zuppa inglese / Babapiskóta, cseresznyelikőr, vaníliakrém, csokoládé
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
                                    HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
                    Chefparade Desszertműhely
                
                
                    Ebből a kurzusból 3 recept is szerepel a "Chefparade Desszertműhely" c. könyvünkben.
                
            
            Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…
        
     
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        