Közép-Toszkán finomságok

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ti is legalább annyira szeretitek az olasz konyhát, mint mi? Főzőkurzusainkon keresztül igyekszünk térségekre bontva bemutatni nektek a legjellemzőbb fogásokat, ezért Toszkánát három részre osztottuk. Ez a kurzusunk a tündéri kisvárosban, Moltepulcianóban ihletődött, ami a toszkán háromszög közepén helyezkedik el, innen az elnevezés. Olasz tematika lévén a főszereplő egy frissen készült, kézzel gyúrt tészta, a „pici” (ejtsd: pícsi) lesz, és megmutatjuk mitől lehet egy egyszerű pasta abbahagyhatatlanul finom. A húsimádók és édes szájúak sem maradnak hoppon: sertésszűz készül újszerű megközelítésben, valamint a megaklasszikus keksz, a cantucci, ami egy pohár desszertbor, vagy egy jó espresso csodás kísérője.
MENÜ
- Pici con briciole al sugo pomodoro / Friss 'pici' tészta, pirított morzsa, paradicsomszósz
- Filetto di maiale al pepe verde y salvia / Zöldborsos- zsályás sertésszűz, tepsis burgonya
- Cantucci biscotti / Cantucci keksz
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.