Közép-Toszkán finomságok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ti is legalább annyira szeretitek az olasz konyhát, mint mi? Főzőkurzusainkon keresztül igyekszünk térségekre bontva bemutatni nektek a legjellemzőbb fogásokat, ezért Toszkánát három részre osztottuk. Ez a kurzusunk a tündéri kisvárosban, Moltepulcianóban ihletődött, ami a toszkán háromszög közepén helyezkedik el, innen az elnevezés. Olasz tematika lévén a főszereplő egy frissen készült, kézzel gyúrt tészta, a „pici” (ejtsd: pícsi) lesz, és megmutatjuk mitől lehet egy egyszerű pasta abbahagyhatatlanul finom. A húsimádók és édes szájúak sem maradnak hoppon: sertésszűz készül újszerű megközelítésben, valamint a megaklasszikus keksz, a cantucci, ami egy pohár desszertbor, vagy egy jó espresso csodás kísérője.

MENÜ

  • Pici con briciole al sugo pomodoro / Friss 'pici' tészta, pirított morzsa, paradicsomszósz
  • Filetto di maiale al pepe verde y salvia / Zöldborsos- zsályás sertésszűz, tepsis burgonya
  • Cantucci biscotti / Cantucci keksz

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás