Különleges karácsonyi menü

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Ha már teleettük magunkat szüleink, nagyszüleink tradícionális karácsonyi menüjével, vagy nem akarjuk ugyanazzal kínálni vendégeinket, mint mindenhol, akkor sajátítsunk el egy elegáns, de a kapkodásban is kivitelezhető karácsonyi menüsort. Ízeiben megmaradunk a tipikus karácsonyi hozzávalóknál. Lesz gesztenye, de végre nem sütve, a pulyka sem marad ki, csak fényesebb és ropogósabb lesz, mint általában, kiderül, hogy télen is vannak zöldségek, amiket lehet sütni. A minden évszakban remek hagymalekvárból házi klasszikus válhat! Befejezésképpen egy kalóriadús desszert a hidegben minden édes finomsággal, karamellel, dióval, vanília sodóval.

MENÜ

  • Pezsgős gesztenyehab leves, ropogós baconmorzsa
  • Narancsos fényezett pulyka, sült zöldségek, hagyma-füge chutney
  • Engadiner Nusstorte / Engadini diótorta, habos vaníliasodó

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V