La Dolce Vita - klasszikus olasz desszertek

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Az olasz konyhát szinte mindenki szereti, azonban általában a pasta és a pizza szavak jutnak eszünkbe. Pedig a desszertek terén az olasz kulinária lenyomata legalább ilyen erős. Az olasz édességek magukban hordozzák a mediterrán világ könnyed és bohém mivoltát, és minden falatjukkal segítenek felidézni a dolce vita hangulatát. A kurzuson különleges desszertválogatást készítünk el, benne hideg, félhideg és sült finomságok, a legklasszabb alapanyagok - többek között kávé, limoncello, mandula, amaretto, ricotta, olívaolaj és pisztácia - felhasználásával.

MENÜ

  • Baci di Dama / Ropogós, csokoládéval töltött keksz
  • Zuccotto / Jégkrémmel töltött piskóta, amaretto
  • Panna cotta, salsa di fragole / Vaníliás tejszínpuding, eperkrém
  • Cannoli / Szicíliai ropogós töltött tésztarolád
  • Tiramisu / Babapiskóta, mascarpone, kávé

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V