Libanon

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Libanon a Közel-Kelet egyik kereskedelmi-pénzügyi központja, szuper földrajzi körülményekkel, az egyik legkisebb és legfiatalabb arab ország. Az évszázadok, főniciai kereskedők, az ottomán uralom, brit és francia hatások, mind mind formálták kultúráját és konyháját – mely az egyik legizgalmasabb és legismertebb a régióból. Nyugat-Európában régóta nagyon komoly a libanoni éttermi szcéna, Budapesten is már több is nyílt. Ma este ebből az izgalmas konyhából adunk ízelítőt.

MENÜ

  • Fattoush / Libanoni vegyes saláta
  • Hummus / Csicseriborsós mártogató
  • Shawarma / Közel- keleti fűszerezésű csirke, pita
  • Labneh / Libanoni joghurtsajt
  • Falafel / Csicseriborsó fasírt
  • Warak enab / Libanoni töltött szőlőlevél
  • Ruz ib haleeb / Közel-keleti rizspudig

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2021. november. 05. - péntek
18:00 - 21:00 Páva utca

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V