Libanon

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Libanon a Közel-Kelet egyik kereskedelmi-pénzügyi központja, szuper földrajzi körülményekkel, az egyik legkisebb és legfiatalabb arab ország. Az évszázadok, főniciai kereskedők, az ottomán uralom, brit és francia hatások, mind mind formálták kultúráját és konyháját – mely az egyik legizgalmasabb és legismertebb a régióból. Nyugat-Európában régóta nagyon komoly a libanoni éttermi szcéna, Budapesten is már több is nyílt. Ma este ebből az izgalmas konyhából adunk ízelítőt.

MENÜ

  • Fattoush / Libanoni vegyes saláta
  • Hummus / Csicseriborsós mártogató
  • Shawarma / Közel- keleti fűszerezésű csirke, pita
  • Labneh / Libanoni joghurtsajt
  • Falafel / Csicseriborsó fasírt
  • Warak enab / Libanoni töltött szőlőlevél
  • Ruz ib haleeb / Közel-keleti rizspuding

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás