Macaron – akarom

Időtartam:
3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Vajon macaront készíteni tényleg annyira bonyolult, mint azt olyan sokan gondolják? Szerintünk egyáltalán nem! A változatos színekben pompázó finomság elkészítése nagyfokú precizitást és türelmet igényel, de ha betartjuk az alapszabályokat, a macaronunk olyan lesz, ahogy a nagykönyvben meg van írva: kívül roppan, belül puha. A kurzuson több fajta, különleges tölteléket készítünk és végigvesszük azokat a mozzanatokat, amiket fontos betartani, hogy tökéletes állagú, isteni macaronokat alkossunk.
MENÜ
- Macaron shells / Macaron alaprecept
- Basic ganache / Alapganache
- Raspberry-white chocolate ganache / Málna-fehércsokoládé krém
- Milk chocolate-salted caramel ganache / Tejcsokoládés-sóskaramell krém
- Raspbery jelly / Málnavelő zselé
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.