Málnamánia

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Valljuk be: legtöbben eddig csak a málnaszörpöt, esetleg a málna öntetet, vagy málna turmixot ismertük. Ma viszont a málnát minden formában próbára tesszük. Egy frissítő málna koktél után nekilátunk, és kacsához készítünk meleg málna chutney-t chilivel. Használunk málna ecetet - mert ilyen is van-, sajttal kóstoljuk, és persze a két klasszikust sem hagyjuk ki, habot csinálunk belőle a parfédesszerthez, és egy tejszínes málnalevest is behűtünk. Mi ez ha nem málna mánia?

MENÜ

  • Málnás mojito
  • Hideg tejszínes málnakrémleves
  • Málnaecetes madársaláta, brie sajt
  • Rosé kacsamell, chilis-pikáns málna-chutney
  • Málnahabos parfé torta

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V