Mandulás finomságok
Időtartam:
3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ezen az órán megismerkedünk több olyan desszerttel, amelynek zamatát és különlegességét a mandula adja! Nagy kedvencünk a svéd mandulatorta, amelyet ha megtanulunk elkészíteni, biztosan gyakran kerül majd az ünnepi asztalra otthon. Szemet gyönyörködtető, és mégis egyszerű a dél-olaszországi Paste di Mandorla, amely akár karácsonyi desszertünk is lehet. Készítünk egy igazán régi emlékeket felidéző, házi narancsos marcipángolyót. A mini mandulás tart kicsit ropogós, kicsit ragacsos, de biztos, hogy rengeteg mandulát fogunk használni.
MENÜ
- Paste di mandorla / Szicíliai sült marcipán desszert
- Mandeltårta / Svéd mandulatorta
- Orangen marzipan kugeln / Narancsos marcipángolyó
- Tartlette frangipane aux amandes / Mini sült, mandula mousse tart
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.