Mandulás finomságok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ezen az órán megismerkedünk több olyan desszerttel, amelynek zamatát és különlegességét a mandula adja! Nagy kedvencünk a svéd mandulatorta, amelyet ha megtanulunk elkészíteni, biztosan gyakran kerül majd az ünnepi asztalra otthon. Szemet gyönyörködtető, és mégis egyszerű a dél-olaszországi Paste di Mandorla, amely akár karácsonyi desszertünk is lehet. Készítünk egy igazán régi emlékeket felidéző, házi narancsos marcipángolyót. A mini mandulás tart kicsit ropogós, kicsit ragacsos, de biztos, hogy rengeteg mandulát fogunk használni.

MENÜ

  • Paste di mandorla / Szicíliai sült marcipán desszert
  • Mandeltårta / Svéd mandulatorta
  • Orangen marzipan kugeln / Narancsos marcipángolyó
  • Tartlette frangipane aux amandes / Mini sült, mandula mousse tart

KIÍRT ALKALMAK

2025. január. 20. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás