Marseille Classique

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A valaha rosszhírű Marseille kulturális és kulináris reneszánszát éli napjainkban, és a városban egy sor izgalmas ételt fedezhetünk fel. A Földközi-tenger és Provence közelsége hatja át ezt a menüsort. Egy színpompás piros frissítő koktéllal kezdünk, ami az egész Côte d'Azur vidékén nagyon népszerű. Egy hipp-hopp összeállítható krémesen lágy kecskesajtos salátával folytatjuk, majd tovább fokozzuk az előétel helyzetet ropogós morzsával meghintett sült kagylóval. Végezetül pedig két további klasszikus fogás a közeli Provence-ból: szuper omlóssá pácolt vörösboros marharagu, azaz Daube, és egy helyi creme brulée variáció.

MENÜ

  • Monaco apéro / Gránátalmás apéro koktél
  • Salade chevre chaud / Vegyes zöldsaláta, kecskesajtos pirítós
  • Moules farcies gratinées / Sült töltött kagyló
  • Daube provencale / Vörösborban pácolt marha
  • Crème brulée à la fleur d'oranger / Creme brulée, narancsvirágvíz

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V