Marseille Classique

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A valaha rosszhírű Marseille kulturális és kulináris reneszánszát éli napjainkban, és a városban egy sor izgalmas ételt fedezhetünk fel. A Földközi-tenger és Provence közelsége hatja át ezt a menüsort. Egy színpompás piros frissítő koktéllal kezdünk, ami az egész Côte d'Azur vidékén nagyon népszerű. Egy hipp-hopp összeállítható krémesen lágy kecskesajtos salátával folytatjuk, majd tovább fokozzuk az előétel helyzetet ropogós morzsával meghintett sült kagylóval. Végezetül pedig két további francia klasszikus fogás a közeli Provence-ból: szuper omlóssá pácolt vörösboros marharagu, azaz Daube, és egy helyi creme brulée variáció.

MENÜ

  • Monaco apéro / Gránátalmás apéro koktél
  • Salade chevre chaud / Vegyes zöldsaláta, kecskesajtos pirítós
  • Moules farcies gratinées / Sült töltött kagyló
  • Daube provencale / Vörösborban pácolt marha
  • Crème brulée à la fleur d'oranger / Creme brulée, narancsvirágvíz

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás