Márton-napi libator

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ki volt Szent Márton és mi köze a libához? Miért eszünk minden évben ilyenkor libát? Bevalljuk, ma hátra hagyjuk a sztorit, az ételkészítésre fókuszálunk- hogyan lehet változatosan elkészíteni ezt az ízletes szárnyast! Töpörtyű, pogácsa, aprólékleves, sült libacomb és zárásnak lúdlábtorta. Gágá gá gá gágágá, azaz jó étvágyat!

MENÜ

  • Libatöpörtyűs pogácsa
  • Libaaprólék leves, daragaluska
  • Sült libacomb, lilakáposztás rétes, fűszeres jus
  • Chocolate cake glass dessert / Lúdláb "torta" pohárban

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V