Maya és Azték konyha
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Mexikó egy relative fiatal ország, ámde az itt korábban élő Azték és Maya civilizációk több évezreden át virágoztak. És mennyi gasztro-örökséget hagyták ránk! Paradicsom, kukorica, burgonya, chili, avokadó, kakaó, csokoládé – hogy csak egy párat említsünk. Ma este az prehispán idők előtti, ősi mexikói konyha előtt tisztelgünk - ezekből az alapanyagokból készítünk egy remek menüsort.
MENÜ
- Ensalada de nopales / Kaktuszlevél saláta
- Cochinita Pibil / Tépett sertés hús pibil módra
- Tamales / Gőzölt- töltött kukoricalevél
- Guacamole / Avokádókrém
- Memelas / Pirított kukorica lepény
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.