Maya és Azték konyha

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Mexikó egy relative fiatal ország, ámde az itt korábban élő Azték és Maya civilizációk több évezreden át virágoztak. És mennyi gasztro-örökséget hagyták ránk! Paradicsom, kukorica, burgonya, chili, avokadó, kakaó, csokoládé – hogy csak egy párat említsünk. Ma este az prehispán idők előtti, ősi mexikói konyha előtt tisztelgünk - ezekből az alapanyagokból készítünk egy remek menüsort.

MENÜ

  • Ensalada de nopales / Kaktuszlevél saláta
  • Cochinita Pibil / Tépett sertés hús pibil módra
  • Tamales / Gőzölt- töltött kukoricalevél
  • Guacamole / Avokádókrém
  • Memelas / Pirított kukorica lepény

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás