Maya és Azték konyha

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Mexikó egy relative fiatal ország, ámde az itt korábban élő Azték és Maya civilizációk több évezreden át virágoztak. És mennyi gasztro-örökséget hagyták ránk! Paradicsom, kukorica, burgonya, chili, avokadó, kakaó, csokoládé – hogy csak egy párat említsünk. Ma este az prehispán idők előtti, ősi mexikói konyha előtt tisztelgünk - ezekből az alapanyagokból készítünk egy remek menüsort.

MENÜ

  • Guacamole / Avokádókrém
  • Ensalada de nopales / Kaktuszlevél salata
  • Tamales / Gőzölt- töltött kukoricalevél
  • Memelas / Pirított kukorica lepény
  • Cochinita Pibil / Tépett sertés hús pibil módra

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V