Mediterrán húskalandok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Három francia-olasz ihletésű különleges húsételt hoztunk erre kurzusra – olyan hozzávalókkal, amit Magyarországon ritkábban, vagy kevesebbet használunk. Szándékosan nem cifrázzuk túl a köreteket, mert azt akarjuk, hogy a főszereplő húsok még jobban érvényesüljenek. Hideg előételnek egy marsala borral készült pástétomot készítünk nyúlmájból - finom ciabatta pirítóssal és hagymalekvárral. Majd egy klasszikus franciás fogás jön: French rack, azaz bárányborda, először pirítjuk, majd befűszerezzük és omlósra sütjük szeletelt burgonyaágyon. Főételünk borjúpofa vörös borban főzve, amihez persze olasz köret, grillezett polenta dukál hozzá.

MENÜ

  • Fegatini di coniglio al marsala / Marsalás nyúlmáj pástétom, balzsamecetes hagymalekvár
  • Guancia di vitello brasata con vino tinto / Vörösboros borjúpofa, grillezett polenta
  • Carré d'agneau rôti / Pácolt bárányborda, rozmaringos tepsis burgonya és édesburgonya

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás