Mesés minyonok - újra divatban

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A minyon - bármennyire is meglepő - magyar sütemény, Kugler Henrik cukrászmesternek köszönhetjük. Neve a megjelenésére utal: apró, picike, aranyos. Pont akkora, hogy egy jó kávé méltó kisérője lehet. A finom és szép minyonok készítéséhez a technika nagyon pontos követésére van szükség, kurzusunkon ezt vesszük át lépésről-lépésre, valamint többféle ízesítéssel és formázással ismerkedünk meg. A végén pedig a dekorálás kap nagy szerepet, hogy süteményeink olyan kecsesek legyenek, mint egy-egy kis ékszerdoboz.

MENÜ

  • Hazelnuts truffle mignon / Törökmogyorós trüffel minyon
  • White chocolate-strawberry mignon / Fehércsokoládés epres minyon
  • Rum-cherry, chestnut mignon / Rumos- meggyes, gesztenyés kúp minyon

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V