Mesés minyonok - újra divatban
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A minyon - bármennyire is meglepő - magyar sütemény, Kugler Henrik cukrászmesternek köszönhetjük. Neve a megjelenésére utal: apró, picike, aranyos. Pont akkora, hogy egy jó kávé méltó kisérője lehet. A finom és szép minyonok készítéséhez a technika nagyon pontos követésére van szükség, kurzusunkon ezt vesszük át lépésről-lépésre, valamint többféle ízesítéssel és formázással ismerkedünk meg. A végén pedig a dekorálás kap nagy szerepet, hogy süteményeink olyan kecsesek legyenek, mint egy-egy kis ékszerdoboz.
MENÜ
- Hazelnuts truffle mignon / Törökmogyorós trüffel minyon
- White chocolate-strawberry mignon / Fehércsokoládés epres minyon
- Rum-cherry, chestnut mignon / Rumos- meggyes, gesztenyés kúp minyon
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.