Mexico – gyerekkurzus

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Irány Mexikó! Ha mexikói ételekről beszélünk, valószínűleg mindenkinek eszébe jutnak az izgalmas fűszerek, az élénk színek egyvelege, és a sok friss alapanyag. A csípősségtől sem kell félni, hiszen az rajtunk múlik, hogy mennyire fokozzuk, vagy éppen visszafogjuk a chilli használatát. Ezen a kurzuson megismerjük a főbb alapanyagokat/fűszereket, elkészítünk néhány emblematikus fogást, és egy nagyon picit visszatekintünk a mexikói konyha múltjára is, mely az azték időkbe nyúlik vissza.

A kurzust nagyobbaknak (8-12 éves korig) javasoljuk.

A főzőkurzuson csak gyerekek vehetnek részt, a kurzus végén lehet értük jönni, a helyszínen nincs lehetőség megvárni őket.

MENÜ

  • Chili con carne / Chilis bab
  • Enchilada de pollo / Csirkés enchilada
  • Arroz mexicano / Mexikói rizs

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

H
K
SZE
CS
P
SZO
V