Meze-mánia Egyiptomtól Marokkóig

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Mezzemánia sorozatunkban ezúttal elkalandozunk a Mezze kultúra fő területéről a Levante történelmi-földrajzi régióból. Nyugatra vesszük az irányt: a Szahara feletti muszlim Afrika, a Földközi tenger déli vidéke és a berber népek konyhájából kevertünk egy klassz válogatást. Megjelennek a térségre jellemző egytálételek is, illetve könnyebb fogások, mint saláták, mártogatósok, zöldségek, meleg és hideg előételek mindez egy kis egzotikus csavarral.

MENÜ

  • Foul mudammas / Fava babpüré
  • Duqqa / Mogyorós fűszer-szórat
  • Salata meshweya / Grillezett paprikasaláta, tonhal, tojás
  • Meatballs kefta tagine / Darált húsgolyó tagine
  • Imbatin / Hússal töltött burgonyaszeletek
  • Salata baladi / Vegyes friss saláta, római kömény dresszing
  • Matloua bread / Frissen gyúrt és kelesztett pita

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V