Mindent a sütésről - az ELECTROLUX támogatásával

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Noha a sütő talán már minden konyha alapvető tartozéka, sokan leginkább süteményekkel, édességekkel azonosítják, azonban ennél sokkal több lehetőséget rejt. Egy olyan nemzetközi menüsort állítottunk össze, ahol különböző hőfokon, mindenféle program használattal - sűtünk, párolunk, gőzpároluk. Lesz frissen gyúrt és sűtőtt házi kalács, brulée ezúttal előételnek, sajtszuflé, maghőmért hús és zöldség, valamint gőzben párolt kelt tészta. Szeretnénk, ha minden sütéssel kapcsolatos kérdésre ma választ tudnánk adni - és persze együtt elfogyasztani a nagyon finom vacsorát. Gyakorlott résztvevőknek szánjuk, az óra nagy részében közös munka folyik, együtt fedezzük fel a sütő különböző funkcióit. Köszönjük az Electrolux támogatását.

MENÜ

  • Crème brûlée au foie gras / Libamáj brulée
  • Soufflé au fromage, salade dijonnaise / Sajtszuflé, dijoni mustáros kevert saláta
  • Narancsos párolt lilakáposzta
  • Slow-roasted pork belly, tricolor potatoes / Hasaalja, trikolor tört burgonya
  • Lemon trifle, honey granola / Citromkrém, mézes granola

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2021. október. 19. - kedd
18:00 - 21:00 Bécsi út
2021. október. 27. - szerda
18:00 - 21:00 Bécsi út
2021. november. 22. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V