Modern és magyaros
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Valljuk be őszintén: mi magyarok nagyon szeretjük saját konyhánkat. És mi sem vagyunk ezzel másképp. Ezen az órán egyszerre nyúlunk vissza régi, kevésbé ismert kedvencekhez, miközben minden egyes receptnél beleviszünk valami extrát, valami csavart is – technikában is, alapanyag választásban is. Ezen a kurzuson is sokan találhatnak tanulnivalót, ötletet – legyenek bármilyen főzőszinten is a kedvenc magyar konyhánk vonatkozásában.
MENÜ
- Tepertőkrém, paradicsomos fűszervaj, burgonyás cipó
- Barackos sültpaprika leves, füstölt libamell
- Lecsós sertésjava, dödölle
- Mákos guba szuflé, habos vanília sodó
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.