Modern és magyaros
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Valljuk be őszintén: mi magyarok nagyon szeretjük saját konyhánkat. És mi sem vagyunk ezzel másképp. Ezen az órán egyszerre nyúlunk vissza régi, kevésbé ismert kedvencekhez, miközben minden egyes receptnél beleviszünk valami extrát, valami csavart is – technikában is, alapanyag választásban is. Ezen a kurzuson is sokan találhatnak tanulnivalót, ötletet – legyenek bármilyen főzőszinten is a kedvenc magyar konyhánk vonatkozásában.
                                                            
                    MENÜ
- Tepertőkrém, paradicsomos fűszervaj, burgonyás cipó
- Barackos sültpaprika leves, füstölt libamell
- Lecsós sertésjava, dödölle
- Mákos guba szuflé, habos vanília sodó
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 23. - vasárnap
                                                
                                                17:00 - 20:00
                                                
                                                                                                                                                                        Bécsi út
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            Megtelt
                                                                                            HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        