Modern és magyaros
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Valljuk be őszintén: mi magyarok nagyon szeretjük saját konyhánkat. És mi sem vagyunk ezzel másképp. Ezen az órán egyszerre nyúlunk vissza régi, kevésbé ismert kedvencekhez, miközben minden egyes receptnél beleviszünk valami extrát, valami csavart is – technikában is, alapanyag választásban is. Ezen a kurzuson is sokan találhatnak tanulnivalót, ötletet – legyenek bármilyen főzőszinten is a kedvenc magyar konyhánk vonatkozásában.
MENÜ
- Tepertőkrém, paradicsomos fűszervaj, burgonyás cipó
- Barackos sültpaprika leves, füstölt libamell
- Lecsós sertésjava, dödölle
- Mákos guba szuflé, habos vanília sodó
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.