Modern Húsvéti menü

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Ünnepi menüsorunk a modern kor háziasszonyának kiváló megoldás a húsvéti vendégvárásra, ha meguntuk a szokásos húsvéti sonkát, tojást és a vendégeinket is valami újjal szeretnénk elkápráztatni. Készítünk tojásételt, de elegáns fürjtojásból, sütünk ünnepi bárányt - melyet ízléses kis adagokban készítünk látványos tésztatakaró alatt. Desszertként egy illatos, pillanatok alatt elkészülő csokoládé szufléval tudjuk elkápráztatni vendégeinket - melybe egy kis csavarral japán wasabi formájában csempésszük bele a tradicionális tormát menünkbe.

MENÜ

  • Tavaszi saláta, bacon, fürjtojás
  • Báránygerinc és rozmaringos zöldségragu tésztatakaró alatt
  • Wasabi ganache, csokoládészuflé, szedermártás

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás