Modern Húsvéti menü
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Ünnepi menüsorunk a modern kor háziasszonyának kiváló megoldás a húsvéti vendégvárásra, ha meguntuk a szokásos húsvéti sonkát, tojást és a vendégeinket is valami újjal szeretnénk elkápráztatni. Készítünk tojásételt, de elegáns fürjtojásból, sütünk ünnepi bárányt - melyet ízléses kis adagokban készítünk látványos tésztatakaró alatt. Desszertként egy illatos, pillanatok alatt elkészülő csokoládé szufléval tudjuk elkápráztatni vendégeinket - melybe egy kis csavarral japán wasabi formájában csempésszük bele a tradicionális tormát menünkbe.
MENÜ
- Tavaszi saláta, bacon, fürjtojás
- Báránygerinc és rozmaringos zöldségragu tésztatakaró alatt
- Wasabi ganache, csokoládészuflé, szedermártás
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.