Modern Húsvéti menü

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Ünnepi menüsorunk a modern kor háziasszonyának kiváló megoldás a húsvéti vendégvárásra, ha meguntuk a szokásos húsvéti sonkát, tojást és a vendégeinket is valami újjal szeretnénk elkápráztatni. Készítünk tojásételt, de elegáns fürjtojásból, sütünk ünnepi bárányt - melyet ízléses kis adagokban készítünk látványos tésztatakaró alatt. Desszertként egy illatos, pillanatok alatt elkészülő csokoládé szufléval tudjuk elkápráztatni vendégeinket - melybe egy kis csavarral japán wasabi formájában csempésszük bele a tradicionális tormát menünkbe.

MENÜ

  • Tavaszi saláta, bacon, fürjtojás
  • Báránygerinc és rozmaringos zöldségragu tésztatakaró alatt
  • Wasabi ganache, csokoládészuflé, szedermártás

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V