Modern Nizza

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Modern Nizza kurzusunkon a klasszikus francia ízeket tesszük még izgalmasabbá egy-egy apró csavarral. A Provence-t, Piemontot idéző kecskesajt például tekercs formában kerül terítékre, az elmaradhatatlan kacsamell pedig egy mór ihletésű narancsos-citrusos mártással készül majd. A dél-francia kedvenc, a citromtorta pohárkrémként, breton keksz rétegekkel lesz tökéletes egyvelege a klasszikus ízeknek és a modern hangulatnak.

MENÜ

  • Salade Niçoise / Nizzai saláta
  • Nems au chevre / Kecskesajt tekercs, madársaláta
  • Canard a l'orange, legumes glacees / Sült kacsa, narancsmártás, fényezett zöldségek
  • Tarte destructurée au citron / Citromtorta pohárban, breton keksz

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…