Modern Nizza
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Modern Nizza kurzusunkon a klasszikus francia ízeket tesszük még izgalmasabbá egy-egy apró csavarral. A Provence-t, Piemontot idéző kecskesajt például tekercs formában kerül terítékre, az elmaradhatatlan kacsamell pedig egy mór ihletésű narancsos-citrusos mártással készül majd. A dél-francia kedvenc, a citromtorta pohárkrémként, breton keksz rétegekkel lesz tökéletes egyvelege a klasszikus ízeknek és a modern hangulatnak.
MENÜ
- Salade Niçoise / Nizzai saláta
- Nems au chevre / Kecskesajt tekercs, madársaláta
- Canard a l'orange, legumes glacees / Sült kacsa, narancsmártás, fényezett zöldségek
- Tarte destructurée au citron / Citromtorta pohárban, breton keksz
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…