Modern Nizza

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Modern Nizza kurzusunkon a klasszikus francia ízeket tesszük még izgalmasabbá egy-egy apró csavarral. Nizzai salátánkat például friss tonhal steakkel tálaljuk, a Provence-t, Piemontot idéző kecskesajt pedig tekercs formában kerül terítékre. Az elmaradhatatlan kacsamell pedig egy mór ihletésű narancsos-citrusos mártással készül majd. A dél-francia kedvenc, a citromtorta pedig pohárkrémként, breton keksz rétegekkel lesz tökéletes egyvelege a klasszikus ízeknek és a modern hangulatnak.

MENÜ

  • Salade Niçoise / Nizzai saláta
  • Nems au chevre / Kecskesajt tekercs, madársaláta
  • Canard a l'orange, legumes glacees / Sült kacsa, narancsmártás, fényezett zöldségek
  • Tarte destructurée au citron / Citromtorta pohárban, breton keksz

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

H
K
SZE
CS
P
SZO
V