New Orleans - Cajun konyha
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
New Orleans a jazz és a cajun konyha otthona. Hagyományos Kreol-Afrikai gyökerekből táplálkozó ételek észak-amerikai környezetben, gazdag fűszerezésű sajátos ízvilág, amelyben megtaláljuk a szárazföld és a tenger ízeit is, de az eddig megszokott európai párosításoktól egészen eltérően. Sűrű gumbo leves sok rákkal, jambalaya rizses ragu sok hússal, és desszertnek - kicsit yankees-re véve - kenyér puding whiskey szósszal.
MENÜ
- Cajun tuna patties / Cajun tonhal fasírt
- Gumbo with chicken & shrimp / Kreol csirkeragu, rákkal
- Brown jambalaya / Cajun fűszeres rizs, kolbász, csirke
- New Orleans bread pudding / New Orleans kenyérpuding, whisky szósz
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…