New Orleans - Cajun konyha

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
New Orleans a jazz és a cajun konyha otthona. Hagyományos Kreol-Afrikai gyökerekből táplálkozó ételek észak-amerikai környezetben, gazdag fűszerezésű sajátos ízvilág, amelyben megtaláljuk a szárazföld és a tenger ízeit is, de az eddig megszokott európai párosításoktól egészen eltérően. Sűrű gumbo leves sok rákkal, jambalaya rizses ragu sok hússal, és desszertnek - kicsit yankees-re véve - kenyér puding whiskey szósszal.

MENÜ

  • Cajun tuna patties / Cajun tonhal fasírt
  • Gumbo with chicken & shrimp / Kreol csirkeragu, rákkal
  • Brown jambalaya / Cajun fűszeres rizs, kolbász, csirke
  • New Orleans bread pudding / New Orleans kenyérpuding, whisky szósz

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…