New Orleans - Cajun konyha

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
New Orleans a jazz és a cajun konyha otthona. Hagyományos Kreol-Afrikai gyökerekből táplálkozó ételek észak-amerikai környezetben, gazdag fűszerezésű sajátos ízvilág, amelyben megtaláljuk a szárazföld és a tenger ízeit is, de az eddig megszokott európai párosításoktól egészen eltérően. Sűrű gumbo leves sok rákkal, jambalaya rizses ragu sok hússal, és desszertnek - kicsit yankees-re véve - kenyér puding whiskey szósszal.

MENÜ

  • Cajun tuna patties / Cajun tonhal fasírt
  • Gumbo with chicken & shrimp / Kreol csirkeragu, rákkal
  • Brown jambalaya / Cajun fűszeres rizs, kolbász, csirke
  • New Orleans bread pudding / New Orleans kenyérpuding, whisky szósz

KIÍRT ALKALMAK

2025. szeptember. 29. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út Magyar nyelvű

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Részletek

A Chefparade Budapest legrégibb és legnagyobb főzőiskolája. Célunk az, hogy az együtt-főzés élményét hiteles szakemberekkel, élvezetes módon adjuk át és receptjeink otthon is könnyen elkészíthetőek legyenek.

Kurzusaink 10 fősek, kb. 3-4 óra hosszúak és párosával zajlik a főzés. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A tanfolyam végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Csak a regisztrált, aktív résztvevőink tudnak a tanfolyamon/helyszínen tartózkodni; kísérőjegy nem áll rendelkezésre. 

Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, nem kell magaddal hoznod semmit. Súlyos ételallergia/intolerancia esetében a jelentkezés előtt érdemes felkeresni az ügyfélszolgálatot, vagy használni az allergén alapú kurzusra szűrést a weboldal kurzuskereső funkciójában.

Kurzus árak

Italfogyasztás

Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…