Nyári főzőtábor-gyerekeknek

Nehézség:
Árak:
1 fő / alkalom = 69.990,-
2 fő / alkalom = 129.990,-
A Chefparade minden nyáron napközis főzőtábort tart, hetente hétfőtől péntekig 9.00-től 16.00 óráig. Várunk minden lelkes sütni-főzni vágyó gyereket 8-13 éves korig. A tematikája minden tábornak egyedi: Cukrász tábor – egész hetes sütizés, tortázás, befőzés, pékműhely, Utazás a föld körül – a kedvenc street food receptjeink és ami mögöttük van, Gasztromozi tábor – minden nap egy egy különleges filmnek és az abban szereplő ételeknek szentelve, Mester főzőtábor – tanulj profiktól a konyhában - minden nap meghívott profi vendég séffel! Minden egyes hét részletes programtervét egyedileg dolgozzuk ki - kérésre jelentkezés előtt el is el tudjuk küldeni. Számos érdekes programmal készülünk, amelyben a legfontosabb helyet a főzés és a sütés foglalja majd el. A gyerekek betekintést nyerhetnek egy profi konyha működésébe. Vetélkedünk, piknikezünk, játszunk, és felejthetetlen barangolást teszünk a gasztronómia világába.

A program magába foglal napi háromszori étkezést egy meleg ebéddel.

A recepteket tartalmazó mini szakácskönyvet a hét végén egyéb ajándékokkal együtt minden gyerek hazaviheti! A gyerekek az egyes napok végén csomagolhatnak haza a szülőknek, családnak kóstolót az aznap készített ételekből.

Mivel minden évben megújulnak a tábor programjai, ezért „visszatérő” kis kuktákat is szívesen látunk újra - a csapatokat kor és tapasztalat szerint osztjuk be.

Előzetes terveink:
Cukrász tábor - egész hetes sütizés, tortázás, befőzés, pékműhely - jún 29. - júl 3.
Utazás a föld körül - a kedvenc street food receptek és ami mögöttük van - júl 6. - júl 10.
Gasztromozi tábor - különleges filmek és az ott szereplő ételek - júl 13. - júl 17.
Mester tábor - tanuljunk profiktól minden nap meghívott vendég séffel - júl 20. - júl 24.
Gasztromozi tábor - különleges filmek és az ott szereplő ételek - júl 27. - júl 31.
Utazás a föld körül - a kedvenc street food receptek és ami mögöttük van - aug 3. - aug 7.
Utazás a föld körül - a kedvenc street food receptek és ami mögöttük van - aug 10. - aug 14.

A Chefparade főzőtáborban a kormányzati rendelkezéseknek megfelelően, kollégáink és a gyerekek „védelmét” szem előtt tartó üzemi és higiéniai feltételeket betartjuk. Amennyiben "későbbi" rendelkezések miatt a tábort mégsem tudnánk megtartani, a befizetett összegeket visszatérítjük.

Chefparade felnőtt vagy gyerek vouchert be tudunk számítani.

MENÜ

  • A tábor részletes menüjét
  • két héttel a tábor előtt küldjük ki

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

H
K
SZE
CS
P
SZO
V