Nyugat-Afrika ízei

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Annak ellenére, hogy közel 2 milliárd ember lakik az afrikai kontinensen, a világ kulináris forgatagában mégis alulreprezentált. Pedig az afrikai konyhák gazdagok és sokszínűek, kontinensnyi változatosságot kínálnak: különféle gabonafélék, húsok, halak és zöldségek sorakoznak egy-egy jellegzetes alapanyag és fűszerezés mentén. Néhány étel ízvilága megosztó lehet, és talán érthető, miért nem terjedt el szélesebb körben, míg más fogások igazán kiválóak, és sokkal ismertebbek lehetnének. Ma estére ez utóbbiakból, a nagyon finomakból hoztuk egy ízelítőt – kulinárisan körbejárva Nyugat-Afrikát: Nigéria, Kamerun és Ghána vidékét.

MENÜ

  • Okra soup / Okra leves
  • Chicken gizdodo, jollof rice, plantain / Csirkeragu jollof rizs és főzőbanán chips
  • Poundo yam / Yam gyökér gombóc
  • Puff puff, doughnut / Puff puff, fánk

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás