Orosz levesek és palacsinták

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Ha valaki járt Oroszországban, vagy vendégségben oroszoknál egyetértek velünk: ebben a két rész-műfajban igazán nagyot alkottak. Azt merjük gondolni, hozzánk magyarokhoz közel állnak mind a remek levesek, mind az ízletes palacsinták. Ma este felderítjük, hogy mitől ilyen gazdagok és egyben kifinomultak az orosz levesek (a céklás/káposztás/húsos borscs, a sonkás/uborkás/savanykás szoljanka, vagy a kefírrel/kvázzal/zöldfűszerekkel készült kevert okroska) és mitől olyan finomak és lágyak a palacsinták (a tésztájában túrókrémes szirnyiki, a kefírrel-joghurttal készült oladuszki, vagy a hajdinalisztes és kelesztett blini).

MENÜ

  • Solyanka / Orosz savanykás marhahúsleves
  • Borsch soup / Orosz céklaleves, marhahús, zöldségek
  • Okroska / Hideg tavaszi leves, hónapos retek, tojás
  • Blini / Orosz kelt palacsinta, lazac, kapor
  • Oladuski / Puha kefíres palacsinta, édes tejföl
  • Szirniki / Édes túrófánk

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

A kurzuson minden résztvevő vendégünk az első italra (1 pohár bor, 1 üveg sör vagy 1 üdítő). Minden további italfogyasztás, itallap alapján a kurzus után fizetendő a szakácsunknál, vagy lehetőség van Prémium italcsomagot 3990 Ft korlátlan fogyasztással is vásárolni.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak