Parrillada Argentina
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Ma este képzeletben az argentin pampákra utazunk, ahol vörösbort kortyolgatunk a haciendánk teraszáról, szemünk előtt látjuk a hatalmas legelőket, lovakat és marhacsordákat. Tudtátok hogy legfinomabb marhahúsok hazájában majdnem 100 kg az éves egy főre eső fogyasztás? Ha ennyit nem is eszünk ma - de egy fantasztikus hús és grill este vár ránk több féle asado (sült) hússal, különleges vágásokkal, kolbászokkal, szószokkal.
                                                            
                    MENÜ
- Choripan / Chorizo hot dog Argentín módra
- Parrillada Argentina / Grillválogatás sok hússal és zöldséggel
- Chimichurri / Fokhagymás petrezselymes grillmártás
- Alfajores Argentinas / Kókuszos, karamellel töltött keksz
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 17. - hétfő
                                                
                                                18:00 - 21:00
                                                
                                                                                                                                                                        Etyek
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        