Pastaparadé – amerikai különkiadás

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Angol
Az olaszok mindig is kétkedve fogadják/fogadták konyhájuk el-amerikanizálását. Pedig valljuk be, hogy az olasz konyha sok fogása attól is lett épp világsztár, hogy az újvilág egyengette „karrierjét”. Az olasz emigránsok átformálták a recepteket, új hozzávalókkal és új kombinációkkal látták el. Ma átnézzük mitől mások a receptek, és mindenki eldöntheti, hogy a saját ízléséhez melyik áll a közelebb: az olasz amerikai, vagy amerikai olasz változat. Három remek tészta étel lesz ma: makaróni sajtszósszal és olasz kolbásszal, egy gombás, csirkés ragu fettuccine tésztával és fokhagymás tejszines szósszal, illetve paradicsomos húsgolyók spaghettivel. Ja és persze az is megvan ugye, hogy egy valamirevaló genszterfilmben ezek mind ott voltak: Casino, Keresztapa, Nagymenők vagy Sopranos…

MENÜ

  • Chicken fettuccine Alfredo / Tejszínes fettuccine, csirke, gomba
  • Meatballs & marinara spaghetti / Paradicsomszószos húsgolyók, spagetti
  • Mac 'n cheese / Sajtos sült makaroni
  • Tiramisu pie / Tiramisu pite

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás