Pastaparádé - Ázsia

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Sok étel mitologus szerint a tészta nem is olasz találmány, hanem már ők is Kínából hozták. Nem kívánunk lándzsát törni, hogy ez igaz vagy nem - viszont ma bemutatjuk, hogy milyen gazdag Kelet és Dél-Kelet Ázsia tésztakultúrája. Különböző ételeket, különböző tésztaféléket nézünk és készítünk: egy estére ázsiai tésztaszakértők leszünk. Mi miből van, hogyan viselkedik, mi hol beszerezhető, és főleg miből mit tudunk készíteni. Üvegtészta, rizstészta, vermicelli, soba, udon. Leves, wok, stir-fry. Tésztautazás Japántól Szingapúrig.

MENÜ

  • Curry laksa noodle soup / Maláj curry laksa leves
  • Glass noodles with shrimp / Üvegtészta rákkal
  • Singapore hokkien mee / Szingapuri pirított tészta rákkal és császárhússal
  • Japanese chicken teriyaki / Japán csirke teriyaki

KIÍRT ALKALMAK

2024. április. 22. - hétfő
18:00 - 21:00 Páva utca

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás