Pastaparádé – dél-olasz különkiadás
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Tésztarajongók figyelem! Bemutatjuk pastaparádé sorozatunk dél-olasz verzióját. Friss, kézzel gyúrt tésztákkal dolgozunk majd, ismerkedünk a különböző olasz lisztfajtákkal, hagyományos technikákkal. Focaccia barase – egy pugliai kenyérféle, amely akár otthon, saját sütőnkben is könnyen elkészíthető. Ricottás gnocchi, burgonyával készült társával ellentétben kevésbe lett népszerű, noha sokkalta könnyebb elkészíteni. A gnocchihoz egy hamisítatlan toszkán paradicsomszószt főzünk, soffrito alapon. Végül pedig semolina lisztet használva – tojás nélkül – cavatelli tésztát gyúrunk, amit tejszínes-fenyőmagos cukkini raguval és petrezselyem pestoval tálalunk.
                                                            
                    MENÜ
- Focaccia barese / Dél-olasz focaccia koktél paradicsommal és oregánóval
- Ricotta gnocchi, sugo al pomodoro / Ricotta gnocchi, paradicsomos soffritto
- Cavatelli con crema di pinoli e zucchine / Cavatelli, tejszínes-fenyőmagos cukkini szósz
KIÍRT ALKALMAK
                                                    2025. november. 16. - vasárnap
                                                
                                                17:00 - 20:00
                                                
                                                                                                                                                                        Bécsi út
                                                                                                                                                                                                                                                                            Magyarul  tartjuk
                                                                                                    
                                            HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.

 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        