Pastaparadé – friss, nyújtott tészták

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Maguk a „csizmalakók” sem tudják a pontos számát annak a közel 300 különböző olasz tésztatípusnak, ami országukban létezik. Ezen a kurzuson pedig készítünk ebből a kézzel gyúrt és nyújtott, tojásos csodából. Íratlan szabály, hogy a különböző tésztatípusokhoz más-más feltét illik; ezúttal egy bolognai klasszikus szósz, illetve egy különleges diós gorgonzola kerül a pastákra. Desszert nélkül pedig nincs dolce vita: a parádét egy könnyű, epres panna cottával koronázzuk meg.

MENÜ

  • Farfalle con due creme e gamberi / Farfalle cukkini-mandulakrémmel, garnélával
  • Pappardelle alla bolognese / Friss pappardelle, bolognai ragu
  • Tagliatelle carbonara / Tagliatelle, bacon, tojás, parmezán
  • Panna cotta, salsa di fragole / Vaníliás tejszínpuding, eperkrém

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V