Pastaparadé – friss töltött tészták

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A tészta az egyik legikonikusabb alapanyaga az olasz konyhának. Legtöbben a száraz tésztát ismerik és használják, azonban mi itt ezen a kurzuson a friss házi tészta, azaz a "pasta fresca" készítését vesszük górcső alá. Ma a friss töltött tésztákat tanulunk meg készíteni, tésztagép segítségével: négyzet alakú ravioli-t, a gyűrű alakút tortellini-t és a félhold alakút mezzelune-t. És persze lesz mindegyikhez egy-egy telitalálat tölteték kombo: spenót-ricotta, gorgonzola-dió és prosciutto-parmezán.

MENÜ

  • Ravioli ricotta e spinaci e pomodoro / Spenótos-ricottás ravioli, fokhagymás barnavaj
  • Mezzelune ripieni con crema di gorgonzola e noci / Félhold tészta, diós gorgonzola
  • Tortellini al prosciutto crudo, salsa arrabbiata / Tortellini, érlelt sonka, arrabbiata szósz

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V