Pastaparádé – hazai különkiadás
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Magyarország tésztanagyhatalom - mégha elsőre nem is gondolnánk. Ezalatt nemcsak azt értjük, hogy sokan vagyunk tésztarajongók, hanem hogy kulináris örökségünkben számos friss és száraz tészta előétel, főétel és desszert is szerepel. Ma négy klassz friss burgonyás/tésztást fogást hozunk - nosztalgikus ízutazás szüleink-nagyszüleink konyhájába. Itt ma minden frissen a legfinomabb! Gyertek a kurzusra nagyon éhesen!
MENÜ
- Tócsni, kapros-tejfölös mártogató
- Egyben sült sertésdagadó, dödölle, uborkasaláta
- Halušky / Juhtúrós sztrapacska
- Mákos nudli
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
HASHTAGIFY
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…