Pisztrángmánia

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Lillafüred és Szilvásvárad…a pisztráng sokkal több ennél. Mára már könnyen beszerezhető, nem kell messzire vándorolnunk érte. A legfinomabb itthoni halak egyike, mely csak a kristálytiszta, oxigéndús vízben életképes, így a húsa ízletes és mentes mindenféle mellékíztől. A tisztaságát, frissességét és természetes zamatát finom fűszerezéssel erősíthetjük, így méltó főszereplője lehet egy ünnepi menüsornak, de egy hétköznapi, gyors vacsorának is. Olyan trükköket is elleshetsz, amelyekkel otthon sem fog gondot okozni az elkészítése. Egy szuper alapanyag és négy egyszerű, de különböző technikákkal elkészíthető fogás, izgalmas köretekkel - ez a pisztráng mánia!

MENÜ

  • Füstölt pisztráng tatár
  • Borgőzben posírozott pisztrángtekercs, marinált zöldségek
  • Grilled trout fillet, roasted endive salad / Bőrén sült pisztrángfilé, pirított endívia saláta
  • Rozmaringos sült pisztráng, zöldséges gersli rizottó

KIÍRT ALKALMAK

2024. április. 12. - péntek
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás