Provence finomságai

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Provence menő. Romantikus regények és filmek helyszíne, turistaparadicsom, kulturális központ lett az elmúlt évtizedekben. Konyhája azoban megmaradt egyszerűnek és őszintének: viszonylag kevés összetevő, natúr ízek, olívaolaj, sok szezon zöldség, sok zöldfűszer, vadak, szárnyasok, halak jellemzik. Ma este kedvenceinket hoztuk el és gyúrtuk egy remek menüsorrá. Tres Bon Appétit!

MENÜ

  • Soupe au pistou / Provance-i zöldségleves
  • Courgettes farcies provençales / Provence-i töltött cukkini
  • Les tomates à la provençale / Karamellizált sült paradicsom
  • Lapin rôti à la moutarde / Zsályás mustáros nyúlcomb, rozmaringos tepsis burgonya
  • Nougat glace / Hűtött mandulagrillázs

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

H
K
SZE
CS
P
SZO
V