Rák Rák Rák – ázsiai kedvencek
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A sokak által kedvelt tenger gyümölcsei közül külön csoportot alkotnak a rákok. Leggyakrabban a rákok jelentik a belépőt ebbe a színes világba, ezzel az alapanyaggal, ízzel tudnak a legtöbben azonosulni elsőre. A rákot számtalan formában el lehet készíteni, sokféleségének csak a képzelet szabhat határt: chips, leves, saláta, előétel és főétel variációban egyaránt gondolkodhatunk. Gyertek velünk egy egzotikus rák-utazásra kedvenc receptjeinkkel Latin Amerikától – Dél-Ázsiáig.
MENÜ
- Banh phong tom / Rákszirom, chilis mártogató
- Tom Yum Goong / Thai csípős-savanyú rákleves
- Gỏi cuốn / Vietnámi nyári tekercs
- Namya seafood curry / Namya hal és rák curry
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…