Rák Rák Rák – egzotikus kedvencek

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A sokak által kedvelt tenger gyümölcsei közül külön csoportot alkotnak a rákok. Leggyakrabban a rákok jelentik a belépőt ebbe a színes világba, ezzel az alapanyaggal, ízzel tudnak a legtöbben azonosulni elsőre. A rákot számtalan formában el lehet készíteni, sokféleségének csak a képzelet szabhat határt: chips, leves, saláta, előétel és főétel variációban egyaránt gondolkodhatunk. Gyertek velünk egy egzotikus rák-utazásra kedvenc receptjeinkkel Latin Amerikától – Dél-Ázsiáig.

MENÜ

  • Tom Yum Goong / Erős-savanyú rákleves
  • Gỏi cuốn / Vietnámi nyári tekercs
  • Ensalada de gamba y aguacate / Mexikói ráksaláta, avokádó
  • Banh phong tom / Rákszirom, chilis mártogató
  • Namya seafood curry / Namya hal és rák curry

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre az alkalomra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V