Sajtmánia
 
                            Időtartam:
                                                
                                                                                                            3 óra
                                                                                                    
                                            
                                                                            
                                                                            Létszám: 10 fő
                                                                                                                Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Ahogy Gombóc Artúr a csokit, mi úgy szeretjük a sajtot: éretten, frissen, lágyan, továbbá édesen és sósan is - igazából mindegy csak sajt legyen! Várunk mindenkit, aki a maximumot akarja kihozni kedvenc alapanyagából ma este amikor is négy különböző sajtnemzet négy remek sajt féleségével főzünk. Milyen sajtot olvasztunk a leveshez, mit használhatunk a tökéletes szószokhoz, melyiket érdemes bedobni a sütőbe, és vajon hogyan is kerül sajt a tortába. Sajtmániásoknak kötelező!
                                                            
                    MENÜ
- Cheddar soup / Cheddar sajt-leves
- Pork tenderloin, gorgonzola, apple rösti / Sertésszűz, gorgonzola, almás röszti
- Quiche, feta cheese and spinach / Quiche fetával és spenóttal
- Chocolate-mascarpone cheesecake / Csokoládé-mascarpone sajttorta
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
                                    HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        