Salmon-lover: Lazac 5 féleképp

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A lazac az egyik legnépszerűbb halfajta - sokszor még azok is kedvelik, akik általában nincsenek annyira jóban a halakkal. Ez nem csoda, hiszen pompás a színe, állaga, illata és íze. Ezen a kurzuson beazonosítjuk a hal különböző részeit, átbeszéljük, hogy melyik részét mire lehet használni, és hogyan szabadulunk meg a szálkáktól. Ellenállhatatlan party-fogásokat készítünk előételként: pástétom, tatár és carpaccio, melyek remek kínálófalatkák lehetnek egy házibulin is. Ezután egy príma hallevest készítünk, melyben tombolnak a zöldfűszerek, végül pedig egy fejedelmi lazac burgerrel zárunk.

MENÜ

  • Lazacburger, édesburgonya chips, avokádó mayo
  • Salmon carpaccio / Lazac carpaccio
  • Lazac tatár
  • Lazac pástétom
  • Zöldfűszeres lazac leves

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2021. október. 26. - kedd
18:00 - 21:00 Bécsi út

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V