Salmon-lover: Lazac 5 féleképp

Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A lazac az egyik legnépszerűbb halfajta - sokszor még azok is kedvelik, akik általában nincsenek annyira jóban a halakkal. Ez nem csoda, hiszen pompás a színe, állaga, illata és íze. Ezen a kurzuson beazonosítjuk a hal különböző részeit, átbeszéljük, hogy melyik részét mire lehet használni, és hogyan szabadulunk meg a szálkáktól. Ellenállhatatlan party-fogásokat készítünk előételként: pástétom, tatár és carpaccio, melyek remek kínálófalatkák lehetnek egy házibulin is. Ezután egy príma hallevest készítünk, melyben tombolnak a zöldfűszerek, végül pedig egy fejedelmi lazac burgerrel zárunk.
MENÜ
- Zöldfűszeres lazac leves
- Salmon steak, black salsify, hollandaise sauce / Lazac steak, feketegyökér, citromos hollandi mártás
- Gravlax / Pácolt lazac
- Salmon carpaccio / Lazac carpaccio
- Lazac tatár
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.