Salmon-lover: Lazac 5 féleképp

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Angol
A lazac az egyik legnépszerűbb halfajta - sokszor még azok is kedvelik, akik általában nincsenek annyira jóban a halakkal. Ez nem csoda, hiszen pompás a színe, állaga, illata és íze. Ezen a kurzuson beazonosítjuk a hal különböző részeit, átbeszéljük, hogy melyik részét mire lehet használni, és hogyan szabadulunk meg a szálkáktól. Az elkészült fogások pedig ellenállhatatlanok lesznek: gravlax, tatár, carpaccio, egy príma halleves, melyben tombolnak a zöldfűszerek, végül pedig egy klasszikus lazac steak-kel zárunk.

MENÜ

  • Nordic salmon soup, green herbs / Zöldfűszeres lazac leves
  • Lazac steak, feketegyökér, tejszínes hollandi mártás
  • Gravlax / Pácolt lazac
  • Salmon carpaccio / Lazac carpaccio
  • Smoked salmon tartare / Füstölt lazac tatár

KIÍRT ALKALMAK

2024. november. 14. - csütörtök
11:00 - 14:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás