Sous vide mesterfogások
 
                            Technikai nehézség:
                                                                                                                Alapanyag használat:
                                                                                                                Kulturális mélység:
                                                                                                        
                            Csábít a gondolat, hogy vegyél egy sous vide gépet, de otthon nem akarsz egyedül kísérletezni? Érdekel milyen szuper köreteket készíthetsz a sous vide technikával készült húsok mellé, amelyek nem elnyomják, hanem tökéletesen kiegészítik az ételeket? Gyere és tapasztald meg, hogy az alacsony hőfok és a hosszú idő milyen csodát tesz a húsokkal. Ma ezt fogjuk bemutatni, csirkemell és lazac felhasználásával, sőt a sous vide technikát egy desszert elkészítésénél is hasznosítjuk! Minden technikai és technológiai tudnivalót is alaposan átnézünk, legyen szó a húsokról, vákuumozó gépről, tasakokról és fóliákról, sous vide kádakról. Az otthoni használat ezek után gyerekjáték lesz!
                                                            
                    MENÜ
- Lazac, sous vide és panko morzsában, ragacsos feketerizs, paradicsomvariációk
- Sous vide csirkemell, karalábé püré, steak burgonya, marinált hagyma
- Sous vide ananász textúrák, mascarpone hab, morzsa
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
                                HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy szabadul fel hely.