Sous vide mesterfogások
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Csábít a gondolat, hogy vegyél egy sous vide gépet, de otthon nem akarsz egyedül kísérletezni? Érdekel milyen szuper köreteket készíthetsz a sous vide technikával készült húsok mellé, amelyek nem elnyomják, hanem tökéletesen kiegészítik az ételeket? Gyere és tapasztald meg, hogy az alacsony hőfok és a hosszú idő milyen csodát tesz a húsokkal. Ma ezt fogjuk bemutatni, csirkemell és lazac felhasználásával, sőt a sous vide technikát egy desszert elkészítésénél is hasznosítjuk! Minden technikai és technológiai tudnivalót is alaposan átnézünk, legyen szó a húsokról, vákuumozó gépről, tasakokról és fóliákról, sous vide kádakról. Az otthoni használat ezek után gyerekjáték lesz!
MENÜ
- Lazac, sous vide és panko morzsában, ragacsos feketerizs, paradicsomvariációk
- Sous vide csirkemell, karalábé püré, steak burgonya, marinált hagyma
- Sous vide ananász textúrák, mascarpone hab, morzsa
KIÍRT ALKALMAK
HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.