Spanyol megaklasszikusok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A spanyol gasztronómiával igen bőkezűen bánt a sors: ebben az etnikailag gazdag országban minden kulináris érdeklődő megtalálja a maga számításait. Ezen az órán a „tapas” univerzumot pihenni hagyjuk, és a 3 kedvenc régiónkra Andalúziára, Valenciára, és a kontinentális Madridra fókuszálva összegyűjtöttük azokat az ételek, amikről bátran kijelenthetjük, hogy méltó lenyomatai a spanyol kultúrának! Attól sem kell tartani, ha konyhánkban a kaland túl forróvá válna: a megfelelő hidratáltságról az általunk készített és jéghidegen szervírozott Sangria fog gondoskodni!

MENÜ

  • Sangria / Spanyol gyümölcskoktél
  • Sopa de gazpacho / Hideg zöldségleves
  • Gambas al pil-pil / Pil-pil garnéla
  • Paella de marisco / Tenger gyümölcsei paella
  • Tarta de queso / Égetett baszk sajttorta

Ételallergia és ételintorelancia információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

KIÍRT ALKALMAK

2021. október. 27. - szerda
18:00 - 21:00 Etyek

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V