Spanyol megaklasszikusok

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A spanyol gasztronómiával igen bőkezűen bánt a sors: ebben az etnikailag gazdag országban minden kulináris érdeklődő megtalálja a maga számításait. Ezen az órán a „tapas” univerzumot pihenni hagyjuk, és a 3 kedvenc régiónkra Andalúziára, Valenciára, és a kontinentális Madridra fókuszálva összegyűjtöttük azokat az ételek, amikről bátran kijelenthetjük, hogy méltó lenyomatai a spanyol kultúrának! Attól sem kell tartani, ha konyhánkban a kaland túl forróvá válna: a megfelelő hidratáltságról az általunk készített és jéghidegen szervírozott Sangria fog gondoskodni!

MENÜ

  • Sangria / Spanyol gyümölcskoktél
  • Sopa de gazpacho / Hideg zöldségleves
  • Gambas al pil-pil / Pil-pil garnéla
  • Paella de marisco / Tenger gyümölcsei paella
  • Tarta de queso / Égetett baszk sajttorta

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás